0 0
Read Time:47 Second

У организацији Центра за културну обнову Археофутура, у петак (14.12.2018.) одржана је трибина под називом: „Занемаривање биологије у друштвеним наукама – критика феминистичког култур-детерминизма“, на којој су говорили:

– др. вет. Јасмина Ранђеловић

– доц. др Виктор Радун 

-аутор књиге Владислав Ђорђевић

Како смо дошли до тога да у главама многих људи – поготово младих – постоји поприлична збуњеност у погледу свог „родног” идентитета? Како смо дошли до тога да све више људи не зна коју „родну” улогу треба да игра? Како смо дошли до овог „родног” хаоса? Како смо дошли до тога да је „родна теорија” цењена у академској заједници, иако нема научног утемељења и у контрадикцији са елементарним природнонаучним чињеницама? Како смо дошли до тога да се „родна идеологија” намеђе путем државних закона? Како то да је „родна идеологија” постала део државне и међународне политике? Како то да је „порицање биологије” данас свеприсутно у друштвеним наукама?

Уредник Administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Поделите
Previous post Владимир Коларић: Косово и Метохија нас ипак везује. И деведесетих су нам говорили да млади неће бити спремни да гину „за Косово“, а онда смо имали Кошаре и смрт са именом Србије на уснама
Next post Побуна у Француској | Беснило

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *