Уредник Administrator

Добродошли на портал www.arheofutura.rs (у даљем тексту: Арехофутура) однсно званичну презентацију У.Г.“Центар за културну обнову Археофутура”. Археофутура вам омогућава коришћење услуга и садржаја свог портала под условима који се наводе у даљем тексту. Сваким приступом порталу Археофутура или било ком његовом делу, сматра се да је корисник упознат са свим правилима и евентуалним ризицима који настају из коришћења ових веб страна, као и да их у целости прихвата.

АУТОРСКА ПРАВА

 У.Г. ”Центар за културну обнову Археофутура” власник је ауторских права на све сопствене садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код) који су објављени у електронском издању на порталу Археофутуре (www.arheofutura.rs) као и на Јутјуб каналу „Центар за културну обнову Археофутура“ (https://www.youtube.com/channel/UCB6tQSi6E6GNdiW33J-rFvg).

Преношење текстова или делова текстова, дозвољено је само уз навођење извора (извор: ”Археофутура”  или „Центар за културну обнову Арехофутура“) одмах испод текста, и уз стављање линка  са усмерењем на оригинални текст или главну страницу.

У случају преношења текста или информација из текста,  супротно наведеним правилима, Центар за културну обнову Археофутура задржава право да, у складу са Законом,против прекршиоца покрене судски поступак ради заштите ауторских и других сродних права и надокнаде штете. 

УРЕЂИВАЧКА ПОЛИТИКА

Чланци објављени на сајту Архофутуре (www.arheofutura.rs) одражавају ставове аутора, не увек и уређивачку политику портала, осим ако чланак није потписан као „Уредник“. 

Археофутура задржава право на објављивање или не објављивање чланака које шаљу аутори.

За додатна питања можете нас контактирати на мејл:

arheofutura@mail.ru

 

 

Поделите