0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Омладински форум „ЕНТЕР“ за циљ има повезивање, ослушкивање потреба и упознавање са погледима и размишљањима младих људи. Циљ нам  је унапређење културних садржаја за младе који су пријемчиви, иновативни, а потпуно у складу са традиционалним начелима нашег друштва. Наш задатак је да младима покажемо традиционалне садржаје кроз призму савремених језичких формација. 

Културни живот разматрамо како на разини појединца, где нас интересује његово самостално ангажовање, како на подручију личног испуњења и испуњења слободног времена културно-уметничким садржајима, тако и на подручију колективног интереса, односно  општим културним  вредностима. Стога смо, на основу искуства од прошле године, када смо реализовали пројекат Омладинског форума Ентер -2018. као и претходних година када смо реализовали друге пројекте, одлучили да осмислимо концепт свеобухватне омладинске културне акције, односно да Омладински форум Ентер буде перманентни пројекат који ће се одржавати сваке године. 

Форум је конципиран као место за дискусију, презентацију и сучељавање ставова, где свако има прилику да изнесе своје мишљење, али и да чује друго, на теме које смо поставили као оквирне. 

У оквиру пројекта, ове године, услед ванредних околности изазваних пандемијом COVID-19 активности смо организовали на ЗУМ платформи. На Форум трибинама обрадили смо две теме: „Свеопшта инфатилизација“ и „Дисторзија језика“. 

Пројекат је подржан од стране: Градске управе за спорт и омладину Новог Сада и Канцеларије за младе. 

Уредник Administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Поделите
Previous post Зоран Ћирјаковић: Час анатомије аутошовинизма (1)
Next post Зоран Ћирјаковић: Час анатомије аутошовинизма (2)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *