0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

У склопу овогодишњег Омладинског форума Ентер 23. одржаће се два предавања која су посвећена безбедности на интернету, односно друштвеним мрежама и попкултурним утицајима. 

Пројекат Омладински форум Ентер 23. је наставак развоја манифестације која се под нашом организацијом спроводи још од 2019. године. Омладински форум Ентер 23. је манифестација посвећена младима, а у чијој реализацији учествују млади људи.

У плану основних активности биће едукација младих кроз два интерактивна предавања о безбедносној култури, првенствено на интернету, развијања медијске писмености и развијања критичког мишљења у односу на попкултурне утицаје којима су млади у огромној мери изложени.

На првом предавању говориће мср Мирјана Марић стручњак за сајбер безбедност, која ће младе људе упознати за безбедоносним изазовима,  ризицима и претњама на интернету, али и начинима да се исте избегну. Предавање ће се одржати 07.12.2023. од 19ч у огранку градске библиотеке „Стеван Сремац“ (Народних хероја 5) у Новом Саду. Улаз је бесплатан.

Такође, на другом интерактивном предавању говориће социолози мср Никола Павловић и мср Немања Рајак, где ће се млади људи упознати са начинима негативних попкултурних утицаја у циљу доприноса развоју њихове критичке свести према садржајима којима су свакодневно изложени. Предавање ће се одржати 08.12.2023. од 19ч у огранку градске библиотеке „Стеван Сремац“ (Народних хероја 5) у Новом Саду. Улаз је бесплатан.

Пројекат се спроводи у сарадњи са Градском библиотеком у Новом Саду и уз подршку Градске управе за спорт и омладину, Канеларије за младе.

Добродошли!

Уредник Administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Поделите
Previous post Слободан Антонић: Драгош Калајић као мислилац

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *