0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

Колонијални управник Хил, амерички амбасадор у Србији, перјаница Била Клинтона, добро познат из доба Дејтона и НАТО бомбардовања са својим потрчцима из Европске уније наредио је властима у Србији да се шетња мора одржати.

И одржала се. Противуставно и противзаконито. Али је доживела и тотални фијаско из више разлога. Без обзира што је након свих обећања и одлука, држава Србија поклекла и практично се одрекла доношења суверених одлука, народ се није одрекао Србије, ни својих предака, ни својих потомака.

 

Фијаско је увелико већи због тога што без обзира што су ”поносни” (поносни на шта?) организатори најављивали више хиљада евро-парадера, било их не више од 300, што се види са фотографије са Ташмајдана по завршетку шетње.

Мора да се су се организатори – парадери озбиљно ”нагрували” Поперса кад су дали изјаву да је учествовало готово 10.000 људи. Иначе, Поперс је дрога која је полу-легална, а још од 70-тих је користе претежно хомосексуалци ради сексуалне стимулације. Чак је и америчка ФДА сматра опасном и штетном по здравље. Наравно то није спречило геј-туристичку агенцију Happygaytravel да уз најаву туре по Сремским Карловцима постави и банер за набавку Поперса!

Видели смо страшне сцене гурања и привођења старих монаха и монахиња од стране до зуба наоружане полиције. Полиције коју плаћамо ми грађани Србије. За учешће полиције, сви од министра до оних на улици, у органичавању кретања, привођењу и застрашивању понижених грађана који су изражавали свој револт због изругивања најсветијем у нас Срба: Христу, Цркви Његовој, Светом Сави, Косову и Метохији, за учешће полиције у млаћењу мирних грађана који су стајали по кијамету без икакавог материјалног интереса у одбрану Устава и закона Србије, од данас та полиција заслужила је да буде поистовећена са незнабошцима. Без изузетка. Ко је Хришћанин зна о чему пишем.

И наравно да је ругање Христу и Цркви приликом парадирања содомита било неизбежно. И на то смо упозоравали државне органе, потписивали петицију, али узалуд. Уместо да се наказа која се руга Христу моментално приведе и удаљи са скупа, гледали смо како се усред мученичког Београда Светог ђакона Авакума и игумана Пајсија, нека сподоба руга распећу Господа Христа.

Оно што потврђује да је цео Европрајд имао за циљ понижавање и ругање традиционалној Србији је појава сподобе од трансџендера који слави Косово Републику у сред Беогада и позира у својој накарадној бесрамности са црквом Светог Марка у позадини, где се налазе земни остаци Цара Душана.

Било како било, колико год да смо претпели понижења, овде опет треба подсетити на речи Левана Васадзеа, представника Светског конгреса породица за Грузију, приликом регионалног конгреса породица у Београду 2016. године да је ситуација у Србији добра докле год 7000 до зуба наоружаних полицајаца чува 100 перверзњака. Биће лоше у Србији ако 100 полицајца буде чувало 7000 перверзњака.

Даће Бог да ту лошу Србију никад не дочекамо, а кад изађемо пред свете претке да се не постидимо.

 

 

Извор: https://ifamnews.com/sr/fijasko-evroprajda-i-kraj-drzave-srbije

Уредник Administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Поделите
Previous post Слободан Рељић: Драма културе самопоништавања
Next post „Ја мислим да је сила у истини“: Две деценије бесмртности Сергеја Бодрова

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *