Обавештавамо Вас да, у организацији Центра за културну обнову Археофутура, почиње наградни фото-конкурс „Фототека“ који ће трајати до 20. септембра 2020. године. Фотографије на тему сакралних објеката, споменика културе, споменика историјским личностима и других објеката изграђених у стилу барока, историцизма и других старијих стилова, најкасније изграђених до 1899. године, на територији АПВ, можете послати на електронску адресу arheofutura@mail.ru . Сваки фотограф може послати на електронску адресу до три фотографије у дигиталном облику, заједно са својим именом и презименом, својом електронском адресом, телефонским контактом, називом фотографија, кратким описом фотографисаних објеката и реченицом сагласности (сагласан/на сам да се моји подаци могу користити у сврху конкурса „Фототека“ у 2020. години). Награда ће бити јавна изложба победничких фотографија, као и онлајн изложба на порталу Фототеке када, после истека конкурса, буде подигнут на интернету.

Пропозиције за учешће на конкурсу „Фототека“

Тема:
– Фотографије на тему сакралних објеката, споменика културе, споменика историјским личностима и других објеката изграђених у стилу барока, историцизма и других старијих стилова, најкасније изграђених до 1899. године, на територији АПВ.
Учешће:
– Учешће на конкурсу је бесплатно и добровољно
– Из учешћа на Конкурсу искључени су чланови организације Центра за културну обнову Археофутура

Радови:
– Фотографије морају бити направљене на територији АПВ
– Аутори могу да конкуришу са црно-белим или колор фотографијама у дигиталном облику и то са максимално три фотографије
– Фотографије које су продате другом лицу или коришћене у маркетиншке, хуманитарне или друге сврхе не могу бити део конкурса.
– Организатор задржава право дисквалификације фотографија које не задовољавају задате критеријуме без претходног обавештавања учесника.
– Сваки фотограф може послати на мејл адресу до три фотографије у дигиталном облику, заједно са својим именом и презименом, мејл адресом, телефонским контактом, називом фотографија, кратким описом фотографисаних објеката и реченицом сагласности (сагласан/на сам да се моји подаци могу користити у сврху конкурса „Фототека“ у 2020. години
– Фотографије које на себи имају потпис аутора (watermark) неће бити прихваћене.
– Аутори су сагласни да њихове фотографије буду саставни део изложбе и својим учешћем прихватају услове.

Избор фотографија:
– Стручни жири ће издвојити редове који улазе у ужи избор.

Достављање радова и термини:
– Рок за слање радова је 20. септембар 2020. године.
– Пријаве и радови шаљу се електронском поштом на адресу: arheofutura@mail.ru

Организација:
– Узимањем учешћа у Kонкурсу, учесници прихватају правила Kонкурса и исказују сагласност да Организатор има право на експлоатацију свих елемената постављене поруке, без накнаде, без било каквих ограничења и без обавезе прибављања додатних сагласности.
– Организатор може променити било које од наведених правила Kонкурса, без претходног обавештавања корисника.
– Измена правила мора бити јавно доступна у оквиру сајта Центра за културну обнову Археофутура
– Kонкурс се може прекинути у случају непогодности о чему ће учесници одмах бити обавештени путем писменог обавештења на сајту Центра за културну обнову Археофутура

 

Реализацију пројекта је подржао Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама.

Уредник Administrator
Поделите

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *