0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Како ова екипа која годинама понижава своје сународнике да су крезуби, прљави, глупи, екипа која би да измешта споменик Стефану Немањи, која вернике СПЦ назива „лизачима кашичица“, која прави специјалне емисије против угледних владика, екипа која оправдава НАТО агресију на Србију, екипа која би да преда КиМ Шиптарима и да призна злочин у Сребреници као геноцид, екипа која презире свог сународника јер је са села или периферије и слуша народњаке, екипа која презире традицију, културу и све домете сопственог народа, екипа којој историја почиње од 1945. године, екипа која је још увек заробљена у 90-им, екипа култур-расиста, квази-елитиста и отворених мрзитеља сопствене заједнице који пате дубоко што нисмо део цивилизованог Запада, који је иначе свој вишак богатства стекао крвавим, безумним поробљавањем и експлоатисањем остатка света, што чини и данас – ова екипа која не схвата: џабе вам N1, Данас, Нова С, Пешчаник, Радио Европа, Марка Жвака, Кесић, Басара, Иван Ивановић и остале испоставе ЦИА и Дејвида Петреуса, никада нећете имати упориште у народу због ваше дубоке мржње према том народу и свим његовим традицијама, притом уз потпуно непознавање истих.

Једини начин да икада дођете на власт је на НАТО тенковима. ’Оће ликови да владају Србијом, а да мрзе Србе. Е, па не може! Другари, можда вам још нико није јавио, али Југославије већ одавно нема, ово је Србија. Ако се грађанштина под хитно не отрезни, и не покуша да прихвати чињеницу да треба да се бави интересима српског народа, а не Запада, Вучић ће владати заувек. Њему таква опозиција одговара, јер у односу на њих, он просечном гласачу изгледа као патриота (иако он то није). Сакриј баби личну карту – каква прејадна фора, препуна мржње омаловажавања читаве једне популације становништва, дељења на нас и њих. Од јутрос читам скичање грађанера на мрежама у фазону: „Кад сам дошао на гласање и кад сам видео облик фаца људи који гласају, знао сам колико је сати и ко ће победити.“ Тако размишљају космополити, људи који воле читав свет, боре се за заштиту угрожених животињских врста, имају гуруа из Индије, али их је срамота сопствене бабе са села, Цеца им је бљак, али им је Бијонсе вау. Молитва у Цркви им је пракса мрачног средњег века, али је медитација и јога нешто сасвим другачије. Пост је разлог за подсмех, али веганство је начин живота.

Покондирене тикве, освестите се – пресмешни сте.

Извор: Стање Ствари

Уредник Administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Поделите
Previous post Семјуел Хантингтон – Сукоб цивилизација
Next post Слободан Антонић: Србин као имбецил

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Петар Нинић: „Крезуби Срби“ и НАТО опозиција поред које и Вучић изгледа као патриота

  1. Аутор као да је слеп код очију. Ми ЈЕСМО подељени. На власти јесу они којима историја почиње 1945., који мрзе Србију, који су култур-расисти и аустро-фашисти. Довољно је упоредити „породичну анамнезу“ режимских лидера Србије и опозиционих перјаница, па се уверити да је то исти био-политички материјал и истог био-политичког хумуса. Нађите једну разлику у хабитусу Вучића, Брнабићке, Вулина, Гордане Чомић и осталих у односу на Ђиласа, Јовановића, Маринике Тепић, Вука Јеремића, Тадића, Чанка, Шешеља, Соње Бисерко, Сташе Зајевић…? Нема их, разлике не постоје. Ни у детаљу. То су две грозне главе на истој телесини. Вриска „Нећемо се д(ј)еееел(`)тиии“, само замењује компромитовану заклетву у „братство-јединство“, што је служило за бацање прашине у очи – да будемо јединствени тако да ОНИ владају а домаћини да буду отроци. Како је било, тако је остало. До умора Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *